نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه برگزار شد

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع "اقتصاد مقاومتی دانش بنیان با تاکید بر گردشگری سلامت: با حضور دکتر محمد حسین کریم دانشیار دانشگاه تهران در روز پنج شنبه 12/11/96 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر کریم در این نشست ضمن تبریک ایام الله دهه مبارکه فجر، به بیان تقسیم بندی کلان مسائل اقتصادی، تعریف نظام های اقتصادی دنیا و تاریخ عقاید اقتصادی پرداخت و در ادامه عمده مشکلات و آسیب‌پذیری‌های اقتصاد کشور را عنوان کرد.

وی، در ادامه اقتصاد مقاومتی را تعریف کرد و اظهار داشت: یکی از جامع ترین تعریف ها، اقتصاد مقاومتی نوعی اقتصاد تدبیری است که بر اساس اقتصاد تشریعی و تحلیلی در راستای حفظ و پایداری توسعه اقتصادی کشور برنامه ریزی و اعمال می شود.

دکتر کریم، در ادامه به راهبردهای  تقویت  اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان و موانع توسعه اقتصادی پرداخت.

وی،همچنین به بحث گردشگری سلامت پرداخت و چند کشور را که در گردشگری سلامت سرآمد بودند معرفی نمود.

این گزارش حاکیست: در پایان نشست دکتر کریم به سوالات اساتید شرکت کننده جواب دادند.

ساعت : 8:5 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :255