برگزاری ویژه برنامه جشن هفته پژوهش در دانشگاه

ویژه برنامه جشن هفته پژوهش (Research Day) روز سه شنبه 5 دی ماه به همت کمیته تحقیقات دانشجویی با حضور 300 نفر از دانشجویان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامعلی حمیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این راستا، به اهمیت پژوهش و تحقیق و ترغیب جوانان به ویژه دانشجویان تاکید کرد.

وی، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) "علم و تحقیق کلید قطعی پیشرفت کشور است" افزود: پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار می‌آید.

وی در ادامه افزود: در این مراسم از برگزیدگان MEDIDEA، پژوهشگران برتر سال، فناوران برتر و پژوهشگران برجسته کشوری تقدیر به عمل آمد و تعداد 11 گرنت کنگره طبری ساری به برگزیدگان اهدا شد.

شایان ذکر است :دانشگاه علوم پزشکی کاشان دارای 227 نفر عضو هیئت علمی و 10 مرکز تحقیقاتی فعال است.  مرکز تحقیقاتی ترومـــا، علوم تشریحی و فیزیولوژی دارای موافقت قطعی و مراکز تحقیقاتی بیوشیمی و تغذیه، پرستــــــاری ترومـــا، تولید سلول های جنسی، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت،  مدیریت اطلاعات سلامت، بیماری های اتوایمیون و بیماری های عفونی دارای موافقت اصولی هستند.

ساعت : 9:39 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :509