انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان برگزیده جشنواره علوم پزشکی رازی

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، از انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان برگزیده جشنواره علوم پزشکی رازی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامعلی حمیدی افزود: دکتر ذات اله عاصمی به عنوان برگزیده بیست و سومین جشنواره علوم پزشکی رازی با اعلام دبیر بیست و سومین جشنواره علوم پزشکی رازی انتخاب شد.

وی تصریح کرد: دکتر ذات اله عاصمی دانشیار گروه تغذیه و عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و وتغذیه در بیماری های متابولیک دانشگاه با انتشار نزدیک به 200 مقاله در مجلات معتبر برگرفته از 118 طرح تحقیقاتی به این موفقیت بزرگ دست یافتند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، ضمن تبریک کسب این موفقیت و دستاورد بزرگ به ایشان و همه دانشگاهیان تبریک و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت های بیشتری را نمود.

گفتنی است جشنواره علوم پزشکی رازی یک از بزرگترین و معتبرترین جشنواره های پژوهشی در حوزه علوم پزشکی است که هر ساله به انتخاب پژوهشگران برتر حوزه علوم پزشکی اقدام می کند.

ساعت : 13:26 -  روز  : چهار شنبه  - 6 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :578