به نفع بیماران اعصاب و روان؛

همایش خیریه"نفس عمیق " در دانشگاه برگزار شد

همایش خیریه "نفس عمیق" به نفع بیماران اعصاب و روان به همت "کانون نیکوکاری آوای مهر" دانشگاه برگزار شد.

"دکتر گیلاسی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور در این برنامه ضمن تشکر از تلاش و زحمات چند هفته‌ای اعضای "کانون دانشجویی آوای مهر" تاکید کرد: اجر کسانی که دیگران را به کار خیر دعوت می‌کنند کمتر  از خیرین و انفاق کنندگان  نیست.

"علیرضا خواجه" دبیر کانون نیکوکاری آوای مهر، نیز درخصوص این برنامه گفت: همایش خیریه نفس عمیق با هدف کمک به بیماران اعصاب و روان و آشنایی دانشجویان با انواع بیماری‌های اعصاب در سه بخش برگزار شد.

در بخش اول غرفه هایی شامل انواع  غذا، دسر و ژله و نوشیدنی‌های سرد و گرم توسط دانشجویان جهت فروش عرضه شد.

در بخشی دیگر، نمایشگاه کار درمانی شامل انواع صنایع دستی که توسط بیماران اعصاب و روان بیمارستان کارگر نژاد ساخته شده بود،بر پا گردید و محصولات تولیدی آنان در  معرض دید و فروش قرار گرفت.

همچنین در غرفه‌ای دیگر نیز برخی از ماکت های بیماری‌های اعصاب به صورت سمبلیک به نمایش گذاشته شد.

در بخش سوم برنامه، جشنی با حضور مسئولین دانشگاهی، اساتید و خیرین سلامت برگزار شد که از قسمت‌های مهم این جشن می‌توان به مراسم گلریزان اشاره کرد که جهت کمک به بیماران و خانواده‌های اعصاب و روان برنامه‌ریزی و تدارک دیده شده بود.

ساعت : 13:23 -  روز  : چهار شنبه  - 6 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :169