اعضاء هیأت بورد گروه رادیولوژی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه رادیولوژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه مورخ 2/10/96 از گروه رادیولوژی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیت های دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقاطع دستیاری رشته رادیولوژی صورت گرفت.

دکتر علی حکمت نیا، دکتر امیررضا رادمرد و دکتر عباس ارجمند شبستری اعضاء هیات بورد و لادن دزفولیان کارشناس گروه ارادیولوژی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

اعضای هیات بورد گروه رادیولوژی در نشستی با رئیس دانشگاه، گزراشی در خصوص این بازدید ارائه و فعالیت دستیاران و تجهیزات گروه را مناسب ارزیابی نمودند.

این گزارش حاکیست: در پایان، هریک از اعضاء، دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری، امکانات، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

ساعت : 14:21 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :7199