پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت هفته حسابدار

رییس دانشگاه به مناسبت هفته حسابدار پیام تبریکی را صادر کرد.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

حسابداری به عنوان یکی از مشاغل مهم و حساس در هر نهاد و سازمان بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف سازی در کار خود بنیه مالی سازمان را تقویت نماید.

روز حسابدار مظهر همگرایی و خردورزی جمعی حسابداران، کارآیی و بهینه شدن فعالیت های اقتصادی و تسهیم و تخصیص کارآی منابع اقتصادی کمیاب در میان طرح ها و فعالیت های اقتصادی، بیش از هر چیز در گرو اطلاعات و گزارش های مالی است که توسط حسابداران فرآورده می شوند.

روز حسابدار را باید فرصتی ارزشمند برای شناساندن و بالابردن سطح آگاهی عمومی از نقش حسابداران دانست و اذعان نمود که حسابداری تنها یک شغل عادی نیست بلکه یک حرفه است و برای کارکردن در این شغل به دانش حرفه ای و تخصص نیاز است.

اینجانب روز و هفته حسابدار را به همه همکاران در این حرفه تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان، از زحمات یکایک آنان تقدیر و تشکر می نمایم

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 13:50 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :217