آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای کمک به مصدومان زلزله

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پی حادثه زلزله غرب کشور، ضمن ابراز تاسف از جان باختن جمعی از هموطنانمان، از آمادگی این دانشگاه جهت کمک به مردم زلزله زده خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی، در نامه ای به ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این دانشگاه آمادگی دارد برای کمک به زلزله ‌زدگان غرب کشور در مناطق آسیب‌ زده از تمامی امکانات و نیروهای خود استفاده کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: مراکز درمانی این منطقه آماده پذیرش حادثه دیدگان زلزله برای درمان می باشند.

وی، در ادامه از آمادگی حوزه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه در تامین دو تیم امدادی تخصصی و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با تجهیزات کامل جهت اعزام به مناطق آسیب دیده در صورت اعلام نیاز مرکز فرماندهی بحران وزارت بهداشت خبر داد.

ساعت : 11:19 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :321