نشست هماهنگی مرکز تحقیقات تروما با اعضای هیات علمی تروما

جلسه هماهنگی مرکز تحقیقات تروما با گروه های هیات علمی حوزه تروما با حضور رئیس دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 16/8/96 در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست، با تأکید بر اینکه به صورت جدی از همکاری مراکز پژوهشی با گروه های آموزشی به ویژه در ارتقای سلامت جامعه حمایت می کند، اظهار داشت: دانشگاه به عنوان یک بازوی علمی سیاستگذار شهری و منطقه ای در زمینه تروما و اجرای برنامه های ارتقای کیفیت درمان بیماران تمام سطوح از اورژانس پیش بیمارستانی تا سطح بازتوانی می تواند نقش آفرینی کند.

دکتر ابراهیم کوچکی، خواستار حضور جدی گروه ها به ویژه دستیاران در فرآیندهای آموزشی و پژوهشی در زمینه تروما شد و گفت: دانشگاه تصمیم جدی برای راه اندازی کلینیک های بازتوانی و پیگیری بیماران آسیب دیده را دارد.

وی، از مرکز تحقیقات تروما و گروه های علمی درخواست کرد تا برنامه عملیاتی جامع کلینیک ها را طراحی و راه اندازی کنند.

دکتر حمیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز، با اعلام حمایت ویژه این معاونت از برنامه های پژوهشی مرکز در زمینه های بازتوانی سخنانی را عنوان کرد.

دکتر محمدرضا فاضل رئیس مرکز تحقیقات تروما در این نشست، درباره معرفی مرکز و تشریح زمینه همکاری مرکز با گروه های مرتبط تروما صحبت کرد.

دکتر اسماعیل فخاریان عضو شورای عالی مرکز تحقیقات تروما، درباره اهمیت بازتوانی و پیگیری بیماران به خصوص از طریق کلینیک های مربوطه به عنوان پیشگیری سطح 3 و اثر آن بر سلامت جامعه یاد کرد.

دکتر مجتبی صحت عضو شورای عالی مرکز نیز در این جلسه، در خصوص برنامه استراتژیک و طراحی کوهورت بازتوانی و پیگیری بیماران ترومایی صحبت کرد.

این گزارش حاکیست: در پایان این نشست مدیران گروه های مختلف نظرات و پیشنهادات خود را درباره همکاری با مرکز ارائه کردند.

ساعت : 11:5 -  روز  : شنبه  - 20 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :173