پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

رییس دانشگاه روز جهانی رادیولوژی را به تمامی همکاران فعال در این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکترابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه، سال روز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی که به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده، فرصت مناسبی است برای تجلیل از تلاشگران رادیولوژی و پرتو نگاری که بخش حایز اهمیتی در حوزه تشخیص های پزشکی محسوب می شوند و علیرغم خطرات ناشی از پرتو، در خدمت به بیماران و جامعه پزشکی از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

پویایی و پیشرفت سریع این علم در دو دهه اخیر، دگرگونی عظیمی را در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها فراهم نموده است.

اینجانب ضمن تبریک سال روز کشف اشعه ایکس و روز جهانی رادیولوژی به همه همکاران گرامیرادیولوژیست و کارشناسان رادیولوژی، از زحمات دلسوزانه و خالصانه این عزیزان در تشخیص آلام دردمندان، حمایت از زندگی وسلامت انسان ها، تشکر و قدر دانی می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 11:1 -  روز  : شنبه  - 20 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :115