عرضه و فروش مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد، ظلم است

در پی ضرب و شتم یکی از بازرسان بهداشت محیط در حین ماموریت بازدید از یک مغازه میوه ، خوارو بار و لبنیات فروشی ، نشستی در مورخ 25/7/89 با حضور سرپرست دانشگاه ، قائم مقام معاونت بهداشتی ، مسئول ستاد فوریتهای سلامت محیط و کلیه کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست گفت :عرضه و فروش مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد ، ظلم آشکار در حق مردم است .

دکتر نیکبخت افزود :کارشناسان بهداشت محیط سربازانی هستند که با این ظلم مبارزه و از توزیع و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی در بین مردم جلوگیری می کنند.

سرپرست دانشگاه ضمن اعلام آمادگی خود برای هرگونه حمایت ازبازرسان بهداشت محیط در حیطه کاری از وقوع چنین پیشامدی برای بازرس زن بهداشت محیط دانشگاه اظهار تاثر کرد و گفت : انجام چنین حرکت ناپسندی ، دور از شئونات اسلامی است .

پیش از سخنان ایشان ، گزارشی از حادثه مذکور و اقدامات انجام شده توسط مهندس محسن فتحی مقدم کارشناس مسئول بهداشت محیط و ستاد فوریتهای سلامت محیط دانشگاه ارائه شد.

گفتنی است به دنبال این حادثه تمامی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اعلام بسیج عمومی از تمامی مواد موجود در مغازه متصدی متخلف بازدید و بررسی های مجدد به منظور تشخیص بقیه اجناس تاریخ گذشته بعمل آوردند و حدود هفتاد و سه قلم کالای غذایی تاریخ گذشته مجدداً کشف که با دستور دادستانی معدوم خواهد شد.

29 مامور بهداشت محیط بیش از 6000 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان را پوشش می دهند.

ساعت : 12:15 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  7 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1861