نشست شورای دانشگاه بر گزار شد

دومین  نشست شورای دانشگاه در سال جاری روز شنبه  مورخ 29/7/96 با حضور رییس  دانشگاه و کلیه اعضا در سالن اجتماعات شهدای ستاد برگزار شد.

به گزارش وب دا،رییس دانشگاه در این نشست ضمن خوشامدگویی، بر اهمیت شورای دانشگاه به عنوان دومین رکن سیاستگذاری در دانشگاه پس از هیات امنا اشاره و بر لزوم استفاده از ظرفیت ها و اختیارات شورا در حل مسائل کلان دانشگاهی در عرصه آموزش عالی دانشگاه تاکید کرد.

دکتر همایون نادریان معاون آموزشی دانشگاه نیز به مرور و نتایج اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات جلسه قبل پرداخت.

این گزارش حاکیست: تاسیس دپارتمان مجازی، گروه آموزشی طب فیزیکی ، الزام دانشجویان دستیاری به گذراندن کارگاه اخلاق حرفه ای در پژوهشهای زیست پزشکی، جذب هیات علمی پژوهشی  جهت مراکز تحقیقاتی و تصویب برنامه استراتژیک مرکز تحقیقات تروما از اهم پیشنهادت ارائه شده بود.

ساعت : 14:16 -  روز  : یکشنبه  - 30 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :400