تدوین برنامه استراتژیک بیمارستان اخوان

معاون درمان و دبیر کمیته استراتژیک بیمارستان اخوان گفت: در راستای دستیابی به اهداف نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه و اجرای محورهای برنامه حاکمیت بالینی، برنامه استراتژیک بخش روان پزشکی بیمارستان اخوان تدوین شد. دکتر جواد الماسی افزود: بر اساس چشم انداز تدوین شده، بیمارستان اخوان در سال 1404 جزء 5 بیمارستان برتر روان پزشکی کشور از طریق انتقال خدمات قابل ارائه به مراجعین در سطح جامعه و ارائه الگویی برتر در بازتوانی روانی و اجتماعی جامعه خواهد بود.

وی  تصریح کرد:  این برنامه از مردادماه سال جاری  با مشارکت فعال مدیران بیمارستان  تدوین شده که شامل مواردی از قبیل بیانیه رسالت، دورنما، ارزش ها، تحلیل محیط داخلی، تحلیل محیط خارجی، موضوعات استراتژیک، تحلیل استراتژیک موقعیت، اهداف، استراتژی ها و شاخص های پایش و ارزیابی است.

به گفته وی، برنامه های عملیاتی متناسب با استراتژی های برنامه مذکور بصورت سالیانه در حال تدوین می باشد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 11:14 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  8 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1930