جلسه کمیته جامعه ایمن شهرستان برگزار شد

جلسه کمیته جامعه ایمن شهرستان در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان با حضور اعضای این کمیته در تاریخ 7/8/90 برگزار شد.

در این جلسه موضوعاتی مانند گزارش وضعیت نقاط حادثه خیز شهرستان کاشان و ارتباط آن با ارگان های ذیربط توسط مدیریت راهور و گزارش وضعیت مرگ و میر کودکان 1 – 59 ماهه در اثر حوادث توسط کارشناس مسئول بهداشت خانواده مورد بحث و بررسی ارائه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در این جلسه گفت: آموزش به موتور سواران، فرهنگ سازی و اجرای جریمه های مالی و قضایی سنگین می تواند تاثیر بالایی در کاهش تصادفات و خسارات ناشی از آن برای جامعه داشته باشد.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: این جریمه ها می تواند یکی از عوامل اصلی بازدارنده در کاهش تخلفات موتورسواران باشد.

مدیر راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی شهرستان (راهور) در این جلسه گزارشی از نقاط حادثه خیز شهرستان کاشان را بیان کرد.

سرهنگ کریمیان گفت: کاشان دارای 20 نقطه حادثه خیز می باشد که چهار نقطه بلوار امام رضا، بلوار قطب راوندی، بلوار خلیج فارس (کمربندی) و خیابان امیرکبیر در ردیف اول این نقاط قرار دارد.

در ادامه جلسه گزارشی از وضعیت مرگ و میر کودکان 1 – 59 ماهه در اثر حوادث توسط کارشناس مسئول بهداشت خانواده دانشگاه ارائه شد.

دکتر زهرا نخی تصریح کرد: حوادث، در دنیای امروز به مهمترین عامل مرگ و میر و بستری کودکان در بیمارستان ها تبدیل شده است.

وی، ارتقاء فرهنگ خانواده ها برای مراقبت بیشتر از کودکان، افزایش ایمنی جاده ها و خیابانها و محل های تجمع و بازی کودکان از سوی مسئولین ذیربط را ضروری دانست و گفت: این جلسات می تواند محل مناسبی برای هماهنگی بین ارگان های مختلف برای رسیدن به این اهداف باشد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 14:58 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  8 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1254