تشکیل جلسه شورای ستاد اقامه نماز دانشگاه

جلسه شورای ستاد اقامه نماز با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 20/6/96 در سالن شهدای ستاد تشکیل شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه و رئیس ستاد اقامه نماز در این نشست، با اشاره به اینکه دانشگاه تمام تلاش خود را برای ترویج فرهنگ نماز جماعت به کار می گیرد، اظهار داشت: کلیه مصوبات این جلسه بایستی در هیات رئیسه دانشگاه مطرح گردد تا معاونین دانشگاه نسبت به اقدامات لازم الاجرا و مصوبات آگاه شوند.

شایان ذکر است حجت الاسلام شاه فضل مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دبیر ستاد اقامه نماز در ابتدای جلسه، به ارائه گزارش تصویری از وضعیت نمازخانه های مراکز درمانی و آموزشی دانشگاه پرداخت.

ساعت : 14:7 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :147