در جشنواره سراسری رسانه وزارت بهداشت:

تنها نشریه صوتی دانشگاه موفق به کسب رتبه اول شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: تنها نشریه صوتی دانشگاه موفق به کسب رتبه اول در جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر 10) وزارت بهداشت شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی، با اشاره به اینکه اولین بخش از اختتامیه جشنواره سراسری تیتر 10 در روز دوشنبه مورخ 13 اردیبهشت ماه در سالن مرکز همایش های بین المللی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، افزود: تنها نشریه صوتی دانشگاه به مدیر مسئولی و سردبیری سعید غزنوی موفق شد با کسب رتبه اول تندیس جشنواره را دریافت کند.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان با 18 دانشجو در این جشنواره شرکت دارد که از این تعداد 4 نفر کاندید دریافت جایزه وزارت بهداشت و دو نفر کاندید دریافت جایزه در بخش سراسری می باشند.

شایان ذکر است دانشگاه در دهمین جشنواره سراسری نشریات با 328 اثر در بخش های نشریات برگزیده، نشریات صوتی، آثار برگزیده، بخش مجازی، نویسندگان برتر و  ... شرکت کرده است.

گفتنی است دهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی از سیزدهم لغایت 15 شهریورماه به  میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال برگزاری است.

ساعت : 14:37 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1578