تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز بهورز

رئیس دانشگاه، در پیامی 12 شهریور روز بهورز را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی کشور، به نام روز بهورز نامگذاری شده است فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.

بهورزان از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت بوده و فعالیت های آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد، به طوری که با کمترین هزینه و امکانات، با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثیرگذاری در پیشگیری از بیماری ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

این عزیزان بهترین پیام آوران سلامت در ایران بوده و هستند که با تلاش و فعالیت شبانه روزی از سلامت مردم حفاظت کرده و ارتقاء سلامت جامعه امروز مدیون زحمات این عزیزان می باشد.

اینجانب روز بهورز را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آن ها تشکر و قدر دانی می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 14:9 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :181