جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی فرهنگی، اساتید مشاور، مسئولین بنیاد شهید کاشان و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 6 شهریور ماه در سالن شهدای ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، با بیان اینکه دانشجویان شاهد و ایثارگر جزء سرمایههای ارزشمند کشور هستند، اظهار امیدواری کرد: با حضور آنها، بتوانیم آینده کشور را بهتر بسازیم.

وی، در ادامه ضمن تاکید در توجه به مسائل آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، خواستار تعامل بیشتر ساتید مشاور به ویژه از لحاظ عاطفی با دانشجویان شد.

حجت الاسلام انتصاریان رئیس بنیاد شهید کاشان همچنین در این نشست، ضمن تبریک ایام مبارک ماه ذی‎الحجه و  تشکر از اعضاء ستاد شاهد و کلیه اساتید مشاور، پیشنهاد تشکیل اتاق فکر جهت دانشجویان شاهد را بیان کرد.

حسن بیگی معاون فرهنگی بنیاد شهید کاشان نیز در ادامه، خواستار ایجاد فضای فیزیکی و نیروی انسانی بیشتر جهت فعالیت‎های این ستاد شد.

دکتر گیلاسی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در این جلسه، خواستار استفاده از رتبه‎های برتر دانشجویی جهت کلاس های تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و حضور بیشتر دانشجویان نخبه این ستاد در عرصه های علمی، پژوهشی و فرهنگی  دانشگاه شد.

دکتر طاهره مازوچی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز، ضمن گرامیداشت هفته دولت، به بیان ارائه عملکرد ستاد شاهد در سال 96-95 پرداخت و گزارشی از وضعیت تحصیلی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارائه داد.

ساعت : 8:23 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :420