بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از نمایشگاه دائمی سلامت

معاون بهداشتی و کارشناسان ستادی دانشگاه علوم پزشکی قم از نمایشگاه دائمی سلامت در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر محمدیان در حاشیه این سفر که در تاریخ 4/8/90 انجام شد، گفت: باتوجه وضعیت فعلی جامعه، برپایی نمایشگاه دائمی سلامت می تواند تأثیر شایسته ای در کاهش معضلات بهداشت و درمان داشته باشد.

وی تصریح کرد: بازدیدکنندگان از این نمایشگاه ضمن افزایش آگاهی خود از معضلات سلامت با شیوه زندگی سالم با استفده از امکانات موجود و در دسترس آشنا می شوند.

به گفته وی، دانش آموزان می توانند بهترین گروه هدف برای بازدید از نمایشگاه و ترویج شیوه زندگی سالم در بین خانواد ها و جامعه باشند.

وی افزود: این نمایشگاه در عین محدودیت فضای فیزیکی، توانسته با استفاده از هنر بومی به خوبی، تهدیدها و فرصت های فعلی سلامت جامعه را نشان دهد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 17:24 -  روز  : پنج شنبه  - 5 /  8 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1286