معاونت بهداشتی دانشگاه موفق به کسب لوح طلایی در دومین جشنواره ملی خودمراقبتی شد

معاونت بهداشتی دانشگاه موفق به کسب تندیس و لوح طلایی در دومین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، با اعلام این مطلب افزود: کانون فرهنگی تخصصی سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه، با شرکت در دومین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار از بین 1140 اثر ارسالی جزء 7 اثر برتر این جشنواره قرار گرفت و موفق به دریافت تندیس و لوح طلایی تجربه های برتر گردید.

معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: کانون فرهنگی تخصصی سلامت در راستای همکاری های بین بخشی با اداره ارشاد اسلامی کاشان و با استفاده از بستر کانون های فرهنگی هنری مساجد جهت آموزش های خودمراقبتی تاٌسیس گردیده است.

دکتر مروجی افزود: این برنامه از سال 1390 با هدف آموزش خودمراقبتی طرح مساجد مروج سلامت در کاشان در حال اجرا است که کارشناسان این معاونت در این خصوص بعد از نماز مغرب و عشاء به مدت 15 دقیقه به نمازگزاران آموزش می دهند.

وی تصریح کرد: معاونت بهداشتی دانشگاه آمادگی لازم برای اجرای طرح مساجد مروج سلامت در صورت تمایل مساجد منطقه را دارد.

ساعت : 14:5 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :200