طرح پیشگیری از بیماریهای قلبی زنان خانه دار در کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اجرای طرح پیشگیری از بیماریهای قلبی زنان خانه دار در این شهرستان خبر داد.
دکتر حسن الماسی، در حاشیه نواختن زنگ سلامت روان در دبیرستان نرجس کاشان گفت: این طرح توسط کارشناسان مراکز بهداشتی درمانی شهری کاشان برای 60 هزار خانوار شهری این شهرستان انجام می شود.

وی اجرای این طرح از طریق 20 مرکز بهداشتی درمانی شهری کاشان را یادآورشد و افزود: 60 کارشناس، طرح پیشگیری از بیماریهای قلبی زنان خانه دار را با آموزش تغذیه سالم، تحرک بدنی و مبارزه با استرس اجرا می  کنند.

به گفته وی، کارشناسان مراکز بهداشتی درمانی شهری کاشان این مبانی آموزشی و پیش گیرنده را  در سه جلسه 2 ساعته برای هر خانوار آموزش می دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: طرح پیشگیری از بیماریهای قلبی زنان خانه داردر این شهرستان از ابتدای ماه مهر آغاز شده است و تا پایان سال ادامه دارد.

دکتر الماسی در ادامه از اجرای سه طرح پیشگیری این معاونت با همکاری اداره آموزش و پرورش این شهرستان نیز برای نوجوانان و جوانان کاشانی خبر داد و گفت: مهارت فرزند پروری، مهارت زندگی و حفظ ارزشها با هنر "نه گفتن" و  مهارت پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با آن در تمام مدارس از جمله این طرحها است.

وی هدف از اجرای طرح پیشگیری نوجوانان و جوانان کاشانی را مقابله با هجمه منحط فرهنگی غرب عنوان کرد و گفت: این طرح از دو ماه پیش آغاز شده است.

وی از مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان بخشی از متولیان امر سلامت جامعه یادکرد و گفت: اجرای برنامه های آموزشی سلامت توسط این حوزه با معیارها و نیازمندیهای مطابق آن در هر منطقه همزمان با پژوهش بعنوان وظایف دانشگاهیان در سطح کشور ضروری است.

به گفته وی، بیماریهای جسمی و روانی  با یکدیگر ارتباط مستقیم و تاثیر گذار دارد و یک جسم سالم می تواند تامین کننده روحیه ای شاداب و روانی سالم باشد.

دکتر الماسی ارتباط بیماریهای غیرواگیر با بیماریهای روانی را نیز تاکید کرد و گفت: بیماریهای قلبی عروقی که در کشور ما اولین علل مرگ و میر است ناشی از اضطرابها و استرسهای زندگی امروزی است.

وی شادابی، خلاقیت و ابتکار، امیدواری به زندگی و جدیت در کار را از نشانه های یک فرد دارای سلامت روان دانست.

به گفته وی، از آنجا که جوانی دوره رشد، بالندگی و شکوفایی انسان است و یک جوان از عوامل آینده ساز یک جامعه محسوب می شود سلامت و شادابی وی عامل تعالی و ترقی آن جامعه می شود.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 14:49 -  روز  : یکشنبه  - 1 /  8 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1292