شرکت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مانور اسکان اضطراری استان اصفهان

ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همراه مدیران حوزه بهداشت، درمان و مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و جمعی از پرستاران و پرسنل بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای این دانشگاه در مانور اسکان اضطراری استان اصفهان که صبح روز جمعه 29 مهرماه برگزار شد، شرکت کردند.

مشارکت در انجام اقدامات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماریها از جمله واکسیناسیون از مسئولیتهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مانور بود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان درباره این مانور در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: مانور اسکان اضطراری کارگاه عملیاتی مناسبی برای مدیران دستگاه های اجرایی استان اصفهان بود.

علیرضا جوادی، برگزاری مانور اسکان اضطراری را بسیار مثبت ارزیابی کرد و اظهارداشت: این مانور، ثمرات بسیار خوبی از نظر قرار گرفتن در شرایط سخت و درک بروز حوادث ناگهانی برای نیروها و مدیران دستگاه های اجرایی شرکت کننده داشت.
وی افزود: با توجه به اینکه کشور مان محل وقوع برخی از رخدادهای طبیعی است، برگزاری مانورهایی مانند مانور اسکان اضطراری استان اصفهان از ضرورت بسیار زیادی برخوردار است.
وی تاکیدکرد: ایجاد هماهنگی بین مجموعه ها، آشنایی دستگاه ها با وظایف ذاتی خود و حضور به موقع نهادهای اجرایی در محل برگزاری این مانور از جمله امتیازات این مانور بود.
جوادی، وزش باد شدید در محل برگزاری مانور را نیز از دیگر مواردی برشمرد که موجب شد تا مانور رنگ و بوی واقعی و جلوه طبیعی به خود بگیرد.

او، تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده مدیریت بحران استان به غیر از وظایفی که بر عهده هر شهرستان گذاشته شده بود، راه اندازی بیمارستان صحرایی، واکسیناسیون، طراحی و اجرای سیستم فاضلاب و تامین امنیت و انتظامات مانور نیز بر عهده شهرستان کاشان بود.
مانور اسکان اضطراری استان اصفهان با حدود 3 هزار نفر نیرو از فرمانداران، مدیران کل دستگاه های اجرایی و گروه های امداد و نجات استان اصفهان به مدت دو روز در شهرستان اردستان برگزار شد.