40 هزار دانش آموز مقطع ابتدایی از خدمات بهداشت دهان و دندان در کاشان بهره گرفتند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: 40 هزار دانش آموز مقطع ابتدایی از خدمات بهداشت دهان و دندان در کاشان و آران بیدگل بهره گرفتند.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: این اقدامات در راستای اجرای طرح تحول در حوزه بهداشت و برنامه ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی با مشارکت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان در سال تحصیلی 96 -95 جهت دانش آموز مقطع ابتدایی ارائه گردید.

وی، با اشاره به پوشش 98 درصدی وارنیش فلوراید در مرحله اول در ماه های مهر و آبان 95 و پوشش 99 درصدی این اقدام در ماه های فروردین و اردیبهشت 96 افزود: 15097 فیشورسیلانت، 11792 ترمیم دندان (پر کردن) و  کشیدن 8177 دندان عفونی و غیر قابل نگهداری نیز در این راستا انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: 17درصد کل دانش آموزان پایه اول تا هفتم کاشان و آران و بیدگل با انجام خدمات مذکور از هرگونه مشکل دندانی عاری شدند.

دکتر مروجی ادامه داد: این خدمات در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، دو پایگاه ثابت سلامت دهان و دندان مدارس علائیان و واحدی و سه پایگاه سیار دندانپزشکی توسط دندانپزشکان شاغل در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه و با همکاری مدیریت آموزش و پرورش به دانش آموزان مقطع ابتدایی ارائه شده است.

ساعت : 14:0 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :262