زنگ سلامت در مدرسه قریشی کاشان نواخته شد

زنگ سلامت با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، معاون بهداشتی، رئیس اداره آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه در مدرسه قریشی کاشان روز چهارشنبه مورخ 6/2/95 نواخته شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این مراسم ضمن تبریک مبعث پیامبر اکرم (ص) و گرامیداشت هفته سلامت، بر اهمیت فرهنگ سازی از کودکی در تمام زمینه ها تاکید و دانش آموزان را آینده سازان ایران اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: امیدوارم پیام آوران بهداشتی خوبی برای خود و خانواده هایتان باشید.

ایشان همچنین تحرک فیزیکی دانش آموزان را مهم دانست و از اقداماتی که در راستای این برنامه که با همکاری بین بخشی سازمانها و حمایت یونیسف انجام شده است تقدیر نمود.

وی، از همکاری اداره آموزش و پرورش تشکر و بر ادامه این مشارکت تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این مراسم، به مناسبت هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت) با اشاره به اینکه شعار این هفته، امسال «زندگی سالم ، با نشاط و امید» است گفت: 17 هزار و 200 کارگاه مهارت های زندگی و 14 هزار و 200 کارگاه مها رت های فرزند پروری بوده است

.

وی، با اشاره به انجام رایگان 10هزار مشاوره روان شناختی افزود: این مشاوره های روان شناختی با جذب 15 روا‌نشناس بالینی برای شهروندان کاشانی انجام‌شده‌است.

معاون بهداشتی دانشگاه، گفت: بر اساس آمار سال 2015 افسردگی چهارمین بیماری بعد از بیماری‌های قلبی عروقی، کمردرد و حوادث و سوانح از نظر شاخص (daly) است که بار بیماری یعنی جمع مرگ و میر و ناتوانی افراد را بیان می‌کند.

وی، بر بحث خودمراقبتی تاکید کرد و افزود: برنامه خودمراقبتی جزء برنامه های 15 گانه طرح تحول سلامت است.

دکتر مروجی به فعالیت های مدارس مروج سلامت در 9 محور اشاره کرد و ادامه داد:از 80مدرسه مجری برنامه مروج سلامت ، 36 مدرسه در منطقه کاشان موفق به دریافت  عنوان مدارس مروج سلامت شده  و 5 مدرسه نیز در این برنامه ارتقاء داشته و  شایسته تقدیر شده اند. همچنین ایشان از مدیران مدارس مروج سلامت که مجری برنامه تحرک فیزیکی در کاشان بودند خواستند برنامه با قوت بیشتر توسط ایشان پیگیری و اجرا شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان نیز در این مراسم ضمن بیان سخنانی، از تعامل و مشارکت دانشگاه تقدیر کرد.

لازم به ذکر است در این مراسم از دانش آموزان بهداشت یار و مدارس مروج سلامت نمونه و شایسته تقدیر کاشان در کشور تجلیل شد.

در این مراسم حضار همراه با گروه ورزش مدرسه در مدت 5 دقیقه به انجام تمرینات ورزشی کششی پرداختند.

ساعت : 9:43 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :552