دیدار مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش با سرپرست دانشگاه

مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با سرپرست دانشگاه روز شنبه مورخ 2/2/96 دیدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این دیدار با تشکر و قدردانی از زحمات و عملکرد هسته گزینش دانشگاه اظهار داشت: گزینش در جهت صیانت از نیروی انسانی دانشگاه نقش ارزنده ای دارد.

وی، با تاکید بر اعتماد و اعتقاد به عملکرد هسته گزینش گفت: گزینش دانشگاه با توجه به سابقه فعالیت بیش از دو دهه در دانشگاه و کارنامه موفق و درخشان از توان فکری و علمی و عملی بالائی برخوردار است.

دکتر کوچکی، با اشاره به اینکه هسته گزینش وظایف قانونی خود را باید با قدرت و قاطعیت انجام دهد، تصریح کرد: مراحل گزینش نیروی انسانی باید قبل از اشتغال صورت پذیرد و در این راستا و به منظور هماهنگی، نشستی با حضور واحدهای مربوطه دانشگاه برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ گردد.

مدیر هسته گزینش دانشگاه نیز ضمن تسلیت شهادت حضرت موسی بن جعفر (ع) گزارشی از عملکرد سال 95 هسته گزینش را ارائه کرد و اظهار داشت: هسته گزینش در سال های اخیر و در چندین دوره ارزیابی، موفق به کسب رتبه برتر در بین هسته های گزینش دانشگاه های علوم پزشکی کشور گردیده است.

محمود نعمتیان ادامه داد: این هسته در ارزیابی سال 95 نیز که از طریق هیأت مرکزی گزینش صورت پذیرفت موفق به کسب رتبه عالی در شاخص صدور رأی، تحقیق، مصاحبه و امور اداری گردید.

ساعت : 14:58 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :493