سامانه حضور و غیاب الکترونیکی برنامه های آموزش مداوم جامعه پزشکی دانشگاه راه اندازی شد

معاون آموزشی دانشگاه، از راه اندازی سامانه حضور و غیاب الکترونیکی برنامه های آموزش مداوم جامعه پزشکی به صورت رسمی خبر داد.

به گزارش وب دا، به گفته دکتر همایون نادریان، از این پس کلیه فرآیندهای حضور و غیاب شرکت کنندگان در برنامه های آموزش مداوم، احتساب امتیازات و صدور گواهی به صورت کاملاً الکترونیکی انجام خواهد شد.

شایان ذکر است فرآیندهای اطلاع رسانی، ثبت نام در برنامه ها، صدور گواهی، گواهی موقت و نهایی پنج ساله در این سامانه به صورت الکترونیکی می باشد.

گفتنی است نزدیک به 2500 از دانش آموخته گان رشته های پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی و ... عضو سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کاشان می باشند.

ساعت : 14:15 -  روز  : شنبه  - 2 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :347