نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور سرپرست دانشگاه، فرماندار ویژه شهرستان کاشان و جمعی از مسوولین شهرستان و دانشگاه روز دوشنبه مورخ 28/1/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه در این نشست ضمن خیر مقدم و تبریک سال نو اظهار داشت: اولین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سال جدید با شروع هفته سلامت که از تاریخ 1/2/96 شروع لغایت 7/2/96  ادامه دارد مصادف شده است و در ادامه افزودند بی­شک "هفتۀ سلامت" فرصت مغتنمی است تا اهمیت و جایگاه بسیار مهّم و سهم آن در تحقق توسعۀ پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تاکید شود.

دکتر ابراهیم کوچکی، با بیان آیاتی چند از قرآن کریم به اهمیت موضوع سلامت از منظر دین مبین اسلام  اشاره نمود.

وی، با  بیان شعار  سازمان جهانی بهداشت در سال 2017 با عنوان "افسردگی: بیا حرف بزنیم"  توصیه هایی در زمینه تحقق این شعار کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان نیز در این نشست به اهمیت حمایت سیاست گزاران و مدیران ارشد در پشتیبانی از برنامه­های سلامت  و به نقش مسئولین در حمایت از اقشار متوسط و ضعیف جامعه در زمینه سلامت تاکید کرد.

دکتر حمیدرضا مومنیان، با اشاره به اهمیت مصوبات این شورا، بر اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان تاکید و اظهار داشت: علت اجرا نشدن مصوبات جلسه قبل توسط ارگان های مختلف به صورت مکتوب در جلسه آینده گزارش گردد.

حوریه زاهد سرپرست روابط عمومی دانشگاه نیز اظهار داشت: گزارش اقدامات و بررسی مشکلات به وجود آمده برای عرضه گلاب و عرقیات در اتوبان کاشان-قم و گزارش از چگونگی دفع پساب فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب کاشان دستور کار این نشست بود که مورد بحث گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

برپایه این گزارش: مرور و پیگیری مصوبات جلسه قبل، گزارشی در خصوص اقدامات و فعالیت های انجام شده دانشگاه در ایام نوروز و ... از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 12:40 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :328