سه فرآیند ارسالی دانشگاه به همایش آموزش علوم پزشکی شایسته تقدیر شد

معاون آموزشی دانشگاه گفت: سه فرآیند ارسالی دانشگاه به هیجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شایسته تقدیر شناخته شد.

به گزارش وبدا، دکتر همایون نادریان افزود: از بین چهار فرایند دانشگاهی ارسالی به هیجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی  سه فرایند کشوری شامل 1- "بکارگیری نقشه مفهومی درارتقاء یادگیری کارآموزی داروشناسی بالینی پرستاری" مجری اول: دکترمحسن تقدسی وهمکاران، 2- "تولید ساختارهای سه بعدی آناتومی ابزاری برای یادگیری آناتومی تجسمی" مجری اول: دکترهمایون نادریان و همکاران 3- "تدوین، اجرا و ارزشیابی برنامه دستیار در نقش مدرسRAT) Resident As Teacher)" مجری اول: خانم عطیه فقیهی و همکاران شایسته تقدیر گردید.

وی، از زحمات و تلاش های هیات داوران و اجرایی فرایندهای دانشگاه شامل فخرالسادات میر حسینی، دکتر منصوره مومن هروی، دکتر زریچهر وکیلی، دکتر فاطمه مهرزاد، دکتر سمیه نادی، رویا سیدی رضوانی، عطیه فقیهی، حمیده غفاریان و دکتر علی نظری تشکر و قدردانی نمود.

دکتر نادریان، این موفقیت را به صاحبان و مجریان فرایند های مذکور تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد: موفقیت این عزیزان مشوقی برای سایر اعضای هیات علمی باشد.

لازم به ذکر است هیجدهمین همایش آموزش علوم پزشکی همزمان با جشنواره شهید مطهری در 9-7 اردیبهشت ماه 1396 در محل سالن همایش های رازی واقع در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد.

ساعت : 14:39 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :303