معاینات به موقع پیش از دبستان عامل پیشگیری از کم بینایی است

عضو هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی گفت: انجام معاینات به موقع در سه مرحله پیش از دبستان عامل اصلی پیشگیری از نابینایی و کم بینایی است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مهدی شاعری افزود: برای پیشگیری از مشکلات بینایی در بزرگسالی، کودکان را باید در سه مرحله از بدو تولد تا 3ماهگی، 3 سالگی و 6 سالگی (قبل از ورود به مدرسه) مورد معاینات منظم قرار داد.

وی تصریح کرد: این معاینات در بیمارستان های زنان و زایمان توسط پزشکان متخصص یا دستیاران رشته اطفال و در خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری توسط پزشک، ماما، بهورز و کاردان ها و کارشناسان بهداشت خانواده و مبارزه با بیماری ها انجام می شود.

به گفته وی، در این معاینات مشکلاتی شامل آب مروارید مادرزادی، آب سیاه مادر زادی، افتادگی پلک، انحراف و تنبلی چشم در کودکان بررسی شده و در صورت وجود موارد مشکوک، کودک به پزشک متخصص چشم ارجاع داده می شود.

دکتر شاعری بر لزوم پیشگیری از مشکلات بینایی در دوران جوانی نیز با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در زندگی به ویژه در محیط کار تاکید کرد.

عضو هیئت علمی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی گفت: برای پیشگیری از مشکلات بینایی در دوران میانسالی نیز باید افراد در سنین 50 سال به بالا مورد معاینات دوره ای قرار گیرند.

در بزرگسالان باید مشکلات بینایی شامل آب مروارید، آب سیاه، تخریب شبکیه ناشی از کهولت سن و تخریب شبکیه ناشی از بیماری قند مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر شاعری در پایان خاطر نشان کرد: با رسیدگی به موقع و شناسایی مشکلات بینایی در بزرگسالان زمینه تسریع و تسهیل در درمان آن ها برای پیشگیری از نابینایی فراهم شود.

ساعت : 12:6 -  روز  : شنبه  - 23 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1181