بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی

به مناسبت آغاز سال نو:

سرپرست دانشگاه به همراه نماینده مردم در مجلس از بیمارستان شهید بهشتی بازدید کردند

به مناسبت آغاز سال نو سرپرست دانشگاه به همراه دکتر سید جواد ساداتی نژاد نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، معاون درمان و جمعی از مسئولین عصر روز دوشنبه مورخ 30 اسفندماه از بیمارستان شهید بهشتی بازدید کردند.

دکتر ابراهیم کوچکی، از بخش های مختلف بیمارستان بهشتی بازدید کردند و با پرسنل، بیماران و همراهان بیماران در خصوص نحوه ارائه خدمات گفتگو کرد.

وی، در این بازدید نحوه ارایه خدمات را بررسی و بر ارائه خدمات با کیفیت به مردم تاکید کرد.

سرپرست دانشگاه، ضمن تبریک سال نو همراه با سعادت و موفقیت، از زحمات پرسنل و همکاران حوزه سلامت به ویژه بیمارستان شهید بهشتی تقدیر کرد.

دکتر کوچکی اظهار داشت:  مسئولین این دانشگاه آماده شنیدن نقد و نظرات شهروندان و مراجعین هستند.

ساعت : 1:44 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :878