پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت روز زن

سرپرست دانشگاه در پیامی روز زن و مادر را به تمامی بانوان به ویژه همکاران دانشگاهی تبریک گفت.

بیستم جمادی الثانی مصادف با میلاد پربرکت بانوی بانوان جهان از آغاز خلقت تا پایان روزگار، در کشور ما به عنوان روز زن نامگذاری شده است. روزی که به برکت و حرمت بزرگ زن دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) بهانه ای است برای قدردانی از همراهان همیشگی؛ زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمی دارند و یک لحظه سکون و ایستایی را برخود نمی پسندند.

سلوک و اخلاق حضرت فاطمه زهرا سلام علیها نه تنها سلوک و اخلاقی است که نمایانگر تکامل روحی شخصیتی ایشان است، بلکه اخلاق و منش و روش او میزان و ملاک و اسوه و الگو برای تمام زنان و مردان عالم در همه دوران‌هاست.

ایام خجسته میلاد بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه الزهراء(سلام اله علیها)، روز زن و مادر که الگوی شایسته همه زنان و مادران فرهیخته جامعه اسلامی می باشد همراه با میلاد حضرت امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی را به تمام بانوان به ویژه همکاران دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی همراه با عزت و سربلندی برایتان آرزومندم.

دکتر ابراهیم کوچکی نصرآبادی

سرپرست دانشگاه

ساعت : 12:6 -  روز  : شنبه  - 28 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :185