اعضاء بدن پسر 17 ساله کاشانی به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: اعضاء بدن پسر 17 ساله اهل جوشقان کاشان به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: مرحوم حسن صحیحی در اثر مصدومیت در سانحه تصادف به مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان منتقل و بستری شد.

وی افزود: مرحوم صحیحی علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان بخش1ICUبه این بیمارستان و اکیپ اعزامی از تهران به بیماران نیازمند اهداء گردید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: این اهداء ششمین مورد اهدا عضو سال جاری در کاشان می باشد.

وی، ضمن قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحوم برای آن عزیز  علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت نمود.

گفتنی است داوطلبان اهداء عضو می توانند با مراجعه به معاونت درمان علوم پزشکی کاشان و یا پورتال WWW.ehda.ir نسبت به تکمیل فرم ودریافت کارت اهداء اقدام نمایند.

ساعت : 9:35 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :298