آغاز طرح سلامت نوروزی در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان/ فعال بودن ‍111تخت ویژه و 148 تخت اورژانس در این ایام

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از آغاز طرح سلامت نوروزی 1396در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از 8 صبح  25/12/95 تا 8 صبح 14/1/96 خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تمامی مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش این دانشگاه برای ارائه خدمات در قالب طرح سلامت نوروزی در این مدت فعال هستند.

دکتر ابراهیم کوچکی نصرآبادی گفت: بیمارستان‌های بهشتی در کلیه رشته‌های تخصصی، نقوی برای خدمات آزمایشگاه-رادیولوژی-MRI، کارگرنژاد برای بیماری های اعصاب و روان، متینی برای بیماری های گوش وحلق و بینی-چشم، شبیه خوانی(تامین اجتماعی) برای بیماری های زنان و زایمان را از مراکز درمانی دولتی کاشان تحت پوشش طرح سلامت نوروزی برشمرد.

وی، فعالیت بیمارستان‌های سیدالشهدا برای تمامی رشته های تخصصی و شهید رجایی برای  بیماری های زنان و زایمان از مراکز درمانی دولتی در شهرستان آران و بیدگل در این طرح را اشاره کرد و گفت: بیمارستان خصوصی میلاد برای رشته های تخصصی و بیمارستان یثربی با بخش‌های  قلب، اورژانس، رادیوتراپی، شیمی درمانی و دیالیز در قالب طرح سلامت نوروزی در آماده‌باش کامل فعال است.

به‌گفته‌وی،‍111تخت ویژه شامل CCUوICU وNICUوPICUو 148 تخت اورژانس نیز در تمامی مراکز درمانی خصوصی و دولتی در قالب این طرح فعال است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، فعال بودن برنامه آنکالی در تمام رشته‌های تخصصی و در همه بیمارستان‌ها در زمان اجرای طرح سلامت نوروزی از 25 اسفندماه تا 14 فروردین 96 را تاکیدکرد و افزود: مراکز شبانه روزی خصوصی دندانپزشکی نیز شامل کلینیک دندانپزشکی جم، سلامت و پارس و شیفت صبح درمانگاه شبانه روزی مرکزی (سرم درمانی) واقع در خیابان باباافضل نیز در مدت اجرای طرح فعال است.

دکتر کوچکی نصرآبادی، با تاکید بر مقیم نمودن رشته‌های طب اورژانس، زنان وزایمان، بیهوشی، قلب و داخلی در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی افزود: درمانگاه های شبانه روزی شهرستان شامل درمانگاه شبانه روزی مرکزی، درمانگاه شبانه روزی گلابچی، درمانگاه شبانه روزی امام خمینی آران و بیدگل، درمانگاه شبانه روزی موسی بن جعفر بیدگل، درمانگاه شبانه روزی خیریه فاطمیه راوند نیز در مدت اجرای طرح سلامت فعال است.

وی، هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی قم جهت پوشش امداد هوایی در حوادث و بحران غیر مترقبه و بزرگ در محدوده اتوبان قم کاشان در صورت نیاز را خاطرنشان‌کرد و ادامه داد: 13 پایگاه سلامت نوروزی برای پاسخگویی به مراجعین حضوری پایگاه‌های جاده‌ای و 20 کد عملیاتی فوریتهای پزشکی نیز در مدت اجرای طرح در آماده‌باش است.

به‌گفته‌وی، برنامه‌ریزی بازدید روزانه از تمامی مراکز درمانی در ایام طرح سلامت نوروزی توسط وی به همراه روابط عمومی، حراست، معاونین درمان و بهداشتی و تمامی بازرسین معاونت درمان انجام‌ می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، فعال نگه داشتن مراکز تصویربرداری در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی، بیمارستان خصوصی میلاد و مرکز خصوصی جمالزاده رایادآورشد و گفت: مراکز آزمایشگاهی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی برای ارائه خدمات پاتولوژی و آزمایشات تشخیص طبی، نقوی، سیدالشهداء، شهید رجایی، شبیه خوانی(تامین اجتماعی) و بقیه مراکز فقط آزمایشات تشخیص طبی نیز فعال است.

دکتر کوچکی نصرآبادی، فعال نمودن کلینیک ویژه دانشگاه در بیمارستان نقوی در رشته های داخلی، قلب، زنان و زایمان، اطفال، جراحی عمومی و ارتوپدی را خاطرنشان‌کرد و گفت: مرکز دیالیز دانشگاه در بیمارستان اخوان نیز انجام دیالیز بیماران را هر روز از ساعت 30/7 صبح تا 8 شب به غیر روزهای اول و 13 فروردین 96 انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: مرکز دیالیز دانشگاه در بیمارستان اخوان دیالیز بیماران 27 اسفندماه به جای روز اول و11فروردین  به جای 13 فروردین خدمات‌رسانی می‌کند.

به‌گفته‌وی، فعال نگه داشتن سه داروخانه‌ شبانه روزی در کاشان شامل داروخانه های قانون، مرجان و  امام رضا  و 2 داروخانه دکتر شکاری و دکتر نمکی نیز در شهرستان آران وبیدگل در این مدت فعال خواهدبود.

دکتر کوچکی، فعالیت داروخانه های کشیک را صرفا با حضور مسوول فنی واجد شرایط دارای وجاهت قانونی دانست و گفت:13 داروخانه روزانه شامل داروخانه های دکتر مهرزاد، پاستو،ر دکتر قاسمیه، دکتر نکوئی ( امیر کبیر )، دکتر طالبیان، دکتر حق پناه، دانش، دکتر لامع، بزرگمهر، دکتر نساج، دکتر خیاط، بیمارستان نقوی و داروخانه سرپایی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی در قالب طرح سلامت نوروزی فعال خواهد بود.

وی، با اشاره به توزیع پمفلت آموزشی در خصوص اطلاعات درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ورودی های شهر به مسافران نوروزی و همکاری با تمامی ارگانهای حوزه سلامت را تصریح‌ کرد: رسیدگی به شکایات درمانی ودرخواستهای مردمی از طریق تلفن 55432098 و 55432099 اطلاع‌ داده‌ شود.

ساعت : 8:17 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :219