همایش "والدین آگاه ، کودکان دلخواه " برگزار شد

به مناسبت روز جهانی کودک و در آستانه هفته سلامت روان ، همایش "والدین آگاه ، فرزندان دلخواه" برگزار شد.
این همایش که روز شنبه 16/7/90 در سالن اجتماعات اداره فرهنگ وارشاد اسلامی آران و بیدگل برگزار شد ، شامل سخنرانی کارشناسان روانشناسی و بخش های نمایشی و پخش کلیپ بود . در بخشی از این همایش آقای سعیدی (کارشناس ارشد مشاوره) ضمن بیان مشکلات عمده ای که خانواده ها در بحث و تربیت فرزندان با آن مواجهند ، راهکارهایی رابرای خانواده ها درخصوص مهمترین موضوعات کاربردی بیان نمودند . بخش پایانی این برنامه شامل قرعه کشی و اهداء جوایز به شرکت کنندگان بود. لازم به ذکراست این همایش با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برگزار گردید.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

ساعت : 11:14 -  روز  : پنج شنبه  - 21 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1265