نخستین جلسه دوره جدید شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه

نخستین جلسه دوره جدید شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه صبح روز سه شنبه مورخ 19/7/90 با حضور اعضای انتخابی و انتصابی شورا تشکیل شد.

دبیر شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه در این جلسه به معرفی اعضای انتخاب شده از سوی کارکنان حوزه های مختلف و اعضای انتصابی از سوی ریاست دانشگاه پرداخت.

علیرضا کاشانی نژاد در ادامه گزارشی از عملکرد دوره گذشته این شورا را ارائه داد و گفت: در دوره گذشته 200 پیشنهاد رسیده از کارکنان دانشگاه به دبیر خانه شورا در جلسات منظم هفتگی مطرح و رسیدگی شده است.

وی، به روز شدن روند رسیدگی به پیشنهادات رسیده از کارکنان دانشگاه، الکترونیکی شدن روند ارائه پیشنهادات و پیگیری آن از طریق وب سایت دانشگاه را از تحولات شایان ذکر دوره گذشته شورا مطرح کرد.

وی تصریح کرد: اندیشیدن و اجرای تدابیر جدید برای جلب مشارکت بیشتر کارکنان در ارائه پیشنهادات بنیادی از اهداف بلند مدت این دوره است.

انتخابات چهارمین دوره شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه در تاریخ 5/5/90 در پنج حوزه انتخابیه برگزار شد.

شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه دارای 11 عضو می باشد که دبیری آن به عهده مسئول روابط عمومی می باشد و پنج نفر از اعضای آن از طریق انتخابات و پنج نفر دیگر از سوی رئیس دانشگاه منصوب می شوند.

اعضای چهارمین دوره شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه به شرح ذیل می باشند:

دبیر شورا (انتصابی):

علیرضا کاشانی نژاد

اسامی اعضاء انتصابی:

1- دکتر علی خندان
2- محمد واحدی پور
3- حوریه زاهد
4- شهناز خاندایی
5- اقدس شیخی

اسامی اعضاء انتخابی:

1- دکترمرتضی پنجه شاهی- منتخب حوزه معاونت بهداشتی
2- غلامعلی صفاری طاهری- منتخب شبکه بهداشت درمان آران و بیدگل