قضات دادستانی کاشان آموزش های لازم در خصوص بیماری های ناشی از کار را فراگرفتند

معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: قضات دادستانی کاشان آموزش های لازم در خصوص بیماری های ناشی از کار شغل اداری با توجه به نوع شغل قضات و نحو برخورد با متخلفین از قانون کار را فراگرفتند.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در این کارگاه آموزشی، در مورد گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و نحوه فعالیت و نحو بازرسی این گروه اطلاعاتی ارائه داد.

وی، با اشاره به آشنایی با بیماری های ناشی از کار، گفت: استرس شغلی و بیماری های ارگونومی (اسکلتی و عضلانی) از مهمترین بیماری های شغلی قضات است.

دکتر مسعود مطلبی عضو هیات علمی دانشگاه نیز در این کارگاه، در مورد اهمیت رعایت اصول بهداشت حرفه ای در صنایع و کنترل فنی و مهندسی مطالبی را ارائه کرد.

دکتر صابری متخصص طب کار نیز، در مورد خصوصیات بیماری های ناشی از کار و اهمیت معاینات بدو استخدام و دوره ای، استرس و بیماریهای اسکلتی و عضلانی توضیحات کاملی را داد.

مهندس لسان مسئول گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه نیز، ضمن تشکر از برپایی چنین جلساتی و درخواست ادامه این جلسات، در مورد قوانین کار و آیین نامه های بهداشت حرفه ای نیز توضیحاتی را ارئه کرد.

ساعت : 13:12 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :189