برگزاری نشست هم اندیشی روسای مراکز تحقیقاتی و اعضای شورای پژوهشی و نشریات دانشگاه

نشست هم اندیشی روسای مراکز تحقیقاتی و اعضای شورای پژوهشی و نشریات با حضور رئیس دانشگاه، مسئولین دانشکده ها، روسای مراکز تحقیقاتی و اعضای شورای پژوهشی در مورخ 26/11/95 در محل سالن دکتر محمد قریب (EDC) برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این نشست، به بیان سخنانی در خصوص هدف از تشکیل این جلسه پرداخت.

دکتر محمد حسین اعرابی، در خصوص جذب نیروی انسانی توانمند جهت امور مشاوره در مراکز تحقیقاتی از طرق خرید خدمت، تدوین آیین نامه تشویق اعضای هیات علمی براساس Hایندکس، تدوین و بروز رسانی آیین نامه گرنت های تحقیقاتی ویژه محققان برجسته، توجه ویژه به واحد فناوری دانشگاه و تجمیع مراکز تحقیقاتی سخنانی را ایراد نمود.

دکتر غلامعلی حمیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در ابتدای مراسم ضمن خیر مقدم، اهداف تشکیل جلسه را بیان کرد.

زهره آذرباد مدیر پژوهشی دانشگاه نیز در این جلسه، گزارشی از وضعیت شاخص های اختصاصی این معاونت را ارائه نمود.

وی اظهار داشت: دانشگاه با تعداد 18 مقاله ایندکس شده 10 درصد مجلات برتر بر اساس شاخص SJR  بانک اطلاعات Scopusدر بین 58 دانشگاه علوم پزشکی کشور رتبه 14 را کسب نموده است.

مدیر پژوهشی دانشگاه افزود: دکتر ذات الله عاصمی با hمعادل 16 بعنوان یکی از محققان برجسته کشور انتخاب شده اند و قرار است در تاریخ 5/12/95 توسط مقام عالی وزارت بهداشت مورد تقدیر قرار گیرند.

آذرباد، با معرفی سامانه علم سنجی و سامانه مجلات نامعتبر و جعلی، گزارش تحلیلی از وضعیت علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه را نیز ارائه کرد.

دکتر ابوالفضل اعظمی مدیر مرکز توسعه فناوری سلامت دانشگاه نیز، به ارائه خلاصه ای از موارد مهم عملکرد مرکز در طول یک سال و نیم گذشته پرداخت.

اعضای حاضر در جلسه در ادامه دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را در خصوص راهکارهای ارتقای کمی و کیفی وضعیت پژوهشی دانشگاه عنوان نمودند.

ساعت : 8:9 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :147