نشست رئیس دانشگاه با بازرسین معاونت درمان

نشست رئیس دانشگاه با بازرسین معاونت درمان با توجه به لزوم بازرسی و نظارت بر عملکرد مراکز دولتی و خصوصی روز شنبه مورخ 23/11/95 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه، با بیان اهمیت زیاد بازرسی و ممیزی در ارتقاء سطح درمان شهرستان کاشان و تشکر از زحمات بازرسان، خواستار ارتقاء رویه بازرسی ها شد.

دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه در این جلسه، سخنانی در خصوص اهمیت موضوع بازرسی و فرآیند اجرایی آن توسط تیم های مختلف معاونت درمان و وظیفه مهم آنان بیان کرد.

مدیر نظارت بر درمان دانشگاه نیز در ادامه، گزارش مبسوطی از تعداد گروه بازرسی، تعداد موارد بازرسی انجام شده توسط گروه های مختلف و بازخورد بازرسی ها را ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: در ادامه هریک از بازرسین انتقاد و پیشنهادات خود را در مورد نحوه بازرسی، پیگیری و بازخورد آن بیان کردند.

ساعت : 13:58 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :389