اوقات فراغت بهینه منبع ایجاد نشاط است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: فعالیت های اوقات فراغت منبع بسیار خوبی برای ایجاد نشاط هستند.
به گزارش خبرنگار وبدا، خدیجه شریفی افزود: فعالیت هایی که افراد در اوقات فراغت انجام می دهند همان توانایی های آنان است که آزادانه و با علاقه انتخاب شده اند.

وی تصریح کرد: این فعالیت های شادی آور هر قدر با تحرک جسمانی و هیجان بیشتری همراه باشد، شادی و نشاط بیشتری را به دنبال خواهند داشت.

به گفته وی، اوقات فراغت با فراهم کردن زمینه شادی و نشاط در زندگی برای افراد، امید به زندگی و کارایی آنها را افزایش می دهد.

وی اضافه کرد: نشاط موجب برخورداری از سلامت روان، نگرش مثبت، افزایش موفقیت و طول عمر سالم می شود.

وی افزود: فعالیت های اوقات فراغت همچنین با برآوردن نیازهای اجتماعی افراد، حمایت اجتماعی را برای آنها ایجاد می کند.

ساعت : 15:24 -  روز  : سه شنبه  - 19 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1180