پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پیامی سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی را تبریک گفت و همگان را به حضور در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن ماه دعوت نمود.

به گزارش وب دا، در این پیام آمده است:

والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذایسر

دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، مطلع فجر اسلام حقیقی و نقطه عطفی با شکوه، در تاریخ مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران علیه ظلم و بی عدالتی طاغوت و طاغوتیان است؛ سرآغاز استقرار انقلابی الهی که با تاُسی از حماسه عظیم حسینی، رهبری امام خمینی (ره) و پشتوانه خون پاک شهدا، سعادت و تکامل فردی و اجتماعی را هدف نهایی خود قرار داده است و علیرغم هجمه های سنگین و مداوم، همچنان عالمانه از میراث گرانقدر خود پاسداری می کند.

اکنون در سی و هشتمین سالروز به ثمر نشستن رستاخیزی هستیم که ضمن در هم نوردیدن مرزهای جغرافیایی و علاوه بر رساندن پیام رهایی بخش خود به گوش مظلومان و مستضعفان جهان، به مرکز فرماندهی قلوب میلیونها مسلمانی تبدیل شده است که نظام مقدس جمهوری اسلامی را زیباترین نشانه از اسلام راستین در فراسوی قرائت‌های غرب گرایانه از یک سو و جریان های تکفیری و سلفی از سوی دیگر قرار داده و بی شک این مهم، وظیفه ما را به عنوان وارثان این انقلاب شکوهمند بسیار سنگین کرده است.

بی تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان همپای مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار کاشان امسال نیز به مانند سال های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

دکتر محمد حسین اعرابی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 14:14 -  روز  : پنج شنبه  - 21 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :384