جشن دانشجویــان جدیدالورود دانشگـاه برگزار شد (+گزارش تصویری)

در آستانه میلاد امام رضا(ع):
جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: سرانه فضای ورزشی و غذاخوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان بالاتر از استاندار کشوری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طاهره مازوچی در مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: استاندارد سرانه فضای ورزشی دانشجویی در کشور 8 دهم متر مربع می باشد در حالیکه این سرانه در دانشگاه یک و 8 دهم متر مربع است.

وی افزود: استاندارد کشوری سرانه فضای سلف سرویس دانشجویی 35 صدم متر مربع است اما این سرانه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک و 4 صدم مترمربع است.

به گفته وی سرانه فضای اسکان و جانبی خوابگاه دانشجویی 15 متر مربع است که این سرانه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان 12 و 4 دهم متر مربع است.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه تصریح کرد: تعداد 564 دانشجو در 20 رشته در مقاطع دکترای حرفه ای(پزشکی عمومی)، کارشناسی، کارشناسی ارشد این دانشگاه درسال تحصیلی 91-90 مشغول به تحصیل می شوند.

دکتر طاهره مازوچی افزود: از این تعداد 89 نفر در رشته پزشکی، 123 نفر در مقطع کارشناسی رشته های پرستاری، مامایی و اتاق عمل، 137 نفر بهداشت حرفه ای، عمومی و محیط، 146 نفر پیراپزشکی(هوشبری، فناوری اطلاعات سلامت، تکنولوژی پرتوشناسی و علوم آزمایشگاهی) ،64 نفر تحصیلات تکمیلی در رشته های انگل شناسی، پرستاری، علوم تشریح، فیزیولوژی، فناوری اطلاعات سلامت، میکرب شناسی، مهندسی بهداشت محیط ، پرستاری مراقبتهای ویژه و پرستاری سالمند پذیرفته شده اند.

به گفته وی، علاوه بر این دانشجویان، تعداد 27 دستیار در 8 رشته تخصصی بالینی کودکان، داخلی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، روان پزشکی، بیهوشی، آسیب شناسی، و بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی کاشان سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.

وی تعداد کل دانشجویان کارشناسی ارشد این دانشگاه در سال تحصیلی گذشته را 30 نفر در 7 رشته عنوان کرد و گفت: این تعداد در سال تحصیلی جدید به 9رشته با 99 نفر افزایش یافته است.

دکتر مازوچی، تعداد کل دانشجویان این دانشگاه در سال تحصیلی91- 90 را بیش از 2659 دانشجو اعلام کرد و گفت: این آمار نسبت به سال قبل 679 نفر افزایش یافته است.

وی، تعداد کل دانشجویان ساکن در 4 خوابگاه دانشجویی این دانشگاه در سال تحصیلی جدید را 1276 نفر برشمرد و گفت: این تعداد نسبت به سال قبل260 نفرافزایش یافته است.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نخبگان گفت: به فرموده آن حضرت ایران برای رسیدن به قله های رفیع عزت و پیشرفت، نیازمند نخبگانی است که عاشق کشور و ملت باشند.
دکتر مازوچی در پایان با معرفی و تشریح کامل اقدامات بخشهای مختلف این معاونت به دانشجویان خواستار حرکت جهادگونه آنها در راستای پیشرفت این دانشگاه، جامعه و نظام جمهوری اسلامی شد و گفت: انتظار جامعه، نظام و شهدای ما از دانشجو آنست که علاوه بر تحصیل علم و دانش با تهذیب نفس، ارتقا و پیشرفت و آبادانی کشور را تضمین کند.

مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاونین دانشگاه و سرپرست دانشکده ها، اساتید، اعضای هیات علمی این دانشگاه و شهردار کاشان با اجرای برنامه های متنوعی از جمله مولودی خوانی امام رضا(ع)، مسابقه، رونمایی از نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه علوم پزشکی، پرده برداری از تندیس این نقشه و تقدیر از اعضای شورای سیاست گذاری این نقشه برگزار شد.

ساعت : 12:29 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2048