به مناسبت روز جهانی بهداشت روان، مثبت اندیشی و شادمانی ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

شخصیت مثبت، مثبت اندیشی، شادمانی، اخلاقیات مثبت و امید به پروردگار ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار وبدا، فوق نخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: احساسات منفی و افسردگی و عصبانیت و خشونت خطر حملات قلبی و سکته را افزایش می دهد.

دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: خوشحالی و نشاط ضمن افزایش امید به زندگی، سبب محافظت از سلامت قلب می شود.

وی تصریح کرد: یک مطالعه 10ساله درباره افراد شاد و مثبت اندیش نشان داده است، 22 % ریسک بیماریهای قلبی در افراد شاد و مثبت اندیش کمتر از افراد منفی گرا و دارای احساسات منفی می باشد.

به گفته وی، در این مطالعه افراد ناامید، منفی اندیش، بی ایمان و با افکار منفی بیشترین خطر بیماریهای قلبی را داشته اند.

پورعباسی گفت: خوشحالی، رضایت و امیدواری سبب کاهش هورمونهای استرس زا که دارای اثر منفی بر روی قلب هستند، می شود.

وی افزود: مثبت فکر کردن و دور کردن افکار منفی خطر بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.

وی، در پایان ضمن تأکید به فراموش نکردن یاد خدا، انجام ورزش منظم و داشتن خواب مناسب افزایش نشاط و شادابی روحی در زندگی به افراد منفی نگر توصیه کرد: حس مهربانی را در خود تقویت کرده، نکات مثبت را بیشتر ببینند و در بخشش دیگران سعی کنند.

ساعت : 13:40 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1775