تقدیر و تشکر مدیر هسته گزینش به مناسبت پانزدهم دی ماه

مدیر هسته گزینش دانشگاه در روز پانزدهم دی ماه سال 95 طی مراسمی در دفتر مدیریت گزینش از اعضاء و کارکنان خدوم گزینش تقدیر و تجلیل کرد.

به گزارش وب دا، محمود نعمتیان به مناسبت پانزدهم دیماه سالروز صدور فرمان بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (رض) و تشکیل سازمان گزینش کشور از اعضاء و کارکنان گزینش با اهداء لوح تقدیر و سپاس تشکر کرد.

وی اظهار داشت: گزینش یادگار ماندگار حضرت امام خمینی (رض) می باشد و وظیفه حساس و رسالتی خطیر را عهده دارد و ما در برابر ایثارگری شهداء و جانبازان و آزادگان و رزمندگان اسلام مسئول هستیم و امروز مجاهدان مدافع حرم در جبهه مقاومت افتخارات بزرگی را برای اسلام آفریده اند.

نعمتیان، با نثار درود و صلوات به روح حضرت امام (رض) و جمیع شهیدان انقلاب اسلامی افزود: طول عمر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العلی) توفیق خدمتگزاری برای همه کارگزاران نظام اسلامی ایران اسلامی را از خداوند متعال خواهانم.

مدیر هسته گزینش دانشگاه، همچنین مراتب تقدیر و تشکر وطنی دبیر هیأت عالی گزینش و دکتر صدرالسادات دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سیستانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان را از هسته گزینش ابلاغ کرد.

ساعت : 13:50 -  روز  : شنبه  - 18 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :376