دیدار وزیر بهداشت با خانواده شهیدان بارفروش در کاشان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با خانواده شهیدان بارفروش امروز پنج شنبه مورخ 16/10/95 در کاشان دیدار کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در این دیدار اظهار داشت: خانواده های شهدا و جانبازان از یادگاران دفاع مقدس هستند و خدمت به خانواده شهدا از افتخارات دولت است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دراین دیدار با اهداء لوح تقدیر به رسم یادبود از این خانواده معزز شهید تجلیل و قدردانی کرد.

این گزارش حاکیست: در این دیدار رییس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین وزارت بهداشت، دانشگاه و شهرستان حضور داشتند.

لازم به ذکر است خانواده شهیدان بارفروش با ایثار 4 فرزند خود سهم بسزایی در پرورش نهال انقلاب اسلامی ایفا نموده است.

علی محمد بارفروش پدر چهار شهید محسن، جواد، علی اصغر و محمدرضا بارفروش در سن 82 سالگی براثر بیماری در بیمارستان خاتم الانبیا تهران دار فانی را وداع نمود و به فرزندان شهیدش پیوست.

فرزندان این خانواده گرامی در عملیات شلمچه، عملیات کربلای پنج در شلمچه و فاو به شهادت رسیدند، همچنین پاسدار شهید حاج محمد رضا بارفروش در منطقه کوشک مجروح و جانباز 70 درصد شد و در تاریخ 10/ 11/ 1376 در هنگام ماموریت در سپاه پاسداران و بر اثر تصادف و جراحات دوران جنگ به شهادت رسید.

ساعت : 17:16 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :595