وزیر بهداشت در کاشان:

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارستان آیت اله یثربی (ره) در کنار بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مردم خدمت ارائه می کند.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ضمن تشکر از موسسین،خیرین،کلیه مدعوین و همکاران در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  و هدف از حضور در کاشان را بهره برداری از یک مجموعه خدمتگذار به مردم کاشان عنوان کرد.

وی، در ادامه در خصوص نحوه اداره این بیمارستان تصریح کرد: بیمارستان فوق تخصصی آیت اله یثربی (ره) از طرف موسسین و خیرین به شرکت شمسا که زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد، حبه شده است. این شرکت به نوعی وابسته به وزارت بهداشت است و مکانیزمی است که  این وزارت را گرفتاری ها و مشکلات محلی و سلیقه پردازی های مختلف نجات داده است و واسطه ایی برای اداره نوین تعداد زیادی از بیمارستانهایی که در آینده مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت می باشد.

دکتر هاشمی اظهار داشت: خیرین و موسسین زحمت ساخت و تجهیز این بیمارستان را کشیده اند و از این به بعد شرکت شمسا موظف به ادامه تجهیز و بهره برداری از این بیمارستان می باشد.

وی تاکید کرد: هیچ اختلافی از نظر پرداخت ها و رفتارها بین این بیمارستان و دیگر بیمارستانهای شهر نباید وجود داشته باشد مگر اینکه تصمیم بگیرند به صورت خصوصی این بیمارستان اداره شود که هیچ رابطه دیگر به جز زمین واگذاری با دانشگاه وجود نخواهد داشت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در صورت خصوصی شدن، همکاران وزارت بهداشت مجاز به همکاری همزمان در این بیمارستان و بیمارستانهای دیگر نخواهند بود و آنچه که الان بناست شرکت شمسا باید بتواند این بیمارستان را به عنوان یک مرکز آموزشی و پژوهشی در کنار بیمارستانهای دانشگاه اداره و در خدمت مردم باشد.

وی یادآور شد: این امتیاز بزرگی برای دانشگاه است تا در این بیمارستان از قید و بند مقررات برای جذب بیماران خاص، استفاده از بیمه تکمیلی  و اخذ تعرفه خصوصی از برخی بیماران متمول نجات پیدا کند و امتیاز موسسه محب سلامت کاشان این می باشد تا هم از عنوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هم از اساتید دانشگاه علوم پزشکی استفاده نماید و امید است که این کار به این بیمارستان ختم نشود و با دلگرمی و امید خیرین بتوانیم شاهد این نوع نیکوکاریها باشیم.

دکتر هاشمی، از حضور خیرین به عنوان نعمت و مایه برکت و باز کننده گره های زیادی تجلیل و تقدیر کرد و ادامه داد: دولت وظیفه سیاستگذاری، نظارت، حمایت و خرید خدمت را بر عهده دارد و بخش خصوصی، خیرین و علاقه مندان می توانند سرمایه گذاری نمایند.

وی، با اشاره به اینکه 90 هزار تخت در بیمارستانهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود دارد که 54 درصد آنها فرسوده می باشد، تاکید کرد: نوسازی و  بهسازی این بیمارستان ها 50سال به طول می انجامد و راه نجات، استفاده از خیرین، سرمایه ها و تعلقات و تعهدات آن ها می باشد.

وزیر بهداشت، از سازمان های مردم نهاد به عنوان نیرویی در افزایش دانش بهداشت و فهم مردم در امر پیشگیری برای کمتر بیمار شدن عنوان کرد و گفت: هرکاری که برای مردم بکنیم کم کردیم و همه مسئولین باید در عمل قدرشناس باشیم و قدردانی چیزی نیست جز خدمت در سایه همدلی،هماهنگی، اتفاق و اتحاد و عبور از منیت و نفس اماره که آفت انقلاب ماست.

وی، نیروی انسانی در دانشگاه های علوم پزشکی و عشق و علاقه به مردم را جزء بزرگترین سرمایه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و افزود: این مشاغل جز شریفترین شغل ها است چون گیراترین آه، آه بیمار است و هر چه قدر توجه و محبت قشر درمانی افزونتر باشد اجرشان بیشتر است.

دکتر هاشمی، در پایان از مردم بابت حمایت از مسئولین به ویژه رییس دولت در مسیر آرزوهایش که پیشرفت ایران و تحقق آرمان ها و آرزوهای شهدا است، تشکر کرد.

ساعت : 17:14 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :456