وزیر بهداشت در دانشگاه عنوان کرد:

برکات طرح تحول سلامت در تمام نقاط کشور از جمله مناطق محروم در جریان است

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: برکات طرح تحول سلامت در تمام نقاط کشور از جمله مناطق محروم در جریان است.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگاران در مراسم افتتاح بیمارستان آیت اله یثربی (ره) کاشان امروز مورخ 16/10/95 افزود:آینده طرح  تحول سلامت بدون تردید قطعا خوب است و به نظر من برکاتش در همه نقاط کشور به خصوص نقاط محروم جاری و ساری است و بستگی به دولت آینده و مجلس دارد.

وی افزود:سلامت در کنار امنیت دو مقوله بسیار مهم برای جامعه می باشد که اگر به بخش سلامت توجه شود، قطعا آینده بسیار خوبی در کشور در پیش رو خواهیم داشت.

دکتر هاشمی اظهار داشت: به نظر من این راه، تازه شروع کار است و در عین حال کاستی هایی هم وجود دارد که امید است با تعامل و همکاریهای بیشتر سازمانهای مرتبط، برطرف گردد.

وی در بخش دیگری از سخنرانی خود با اشاره به اجرای طرح زایمان طبیعی در کشور افزود: آمار مرگ و میر نوزادان در ایران بالای 120 از هر هزار نفر بوده که با اجرای این طرح، در حال حاضر به کمتر از 11 نفر کاهش پیدا کرده است.

وزیر بهداشت با بیان کاهش 11 درصدی رشد انجام سزارین در کشور اذعان داشت: در کشور به طور متوسط آمار سزارین نزدیک به 40 درصد است که ما معتقدیم باید متناسب با آماری باشد که در کشورهای پیشرفته دنیاست.

ساعت : 17:12 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :431