وزیر بهداشت در دانشگاه عنوان کرد:

کاشان از نظر شاخص بهداشت و درمان در وضعیت مناسبی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کاشان از نظر شاخص بهداشت و درمان در وضعیت مناسبی است.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگاران در مراسم افتتاح بیمارستان آیت اله یثربی (ره) کاشان افزود: کشور از نظر شاخص های بهداشت و درمان جهانی و سرانه تخت و پزشک در منطقه در حد متوسط است.

وی تصریح کرد: حداقل 70 تا 100 هزار تخت بیمارستانی در کشور مورد نیاز است البته کاشان از این نظر وضعیت مناسبی دارد.

دکتر هاشمی با اشاره به جمعیت400 هزار نفری کاشان و وجود  حدود 1000 تخت بیمارستانی  در این شهرستان اظهار داشت: استان هایی در کنار تهران مثل البرز به ازای هر 1000 نفر شش دهم تخت بیمارستانی دارند و که امید است در این دولت به میزان هشت دهم برسد.

وی، با بیان اینکه کشور از نظر نیروی تخصصی (پزشکان، پرستاران و گروه پیراپزشکی) در منطقه واقعا بی نظیر است افزود: پیشرفت های علمی فراوان و مهارت های سطح بالای ایران در منطقه وجود ندارد و انتظار من و جامعه پزشکی از دولت و مجلس این است که علم دانش و توانمندیشان ظهور و بروز پیدا کند و این میسر نمی شود جز این که در دوره ده بیست ساله در کنار صرفه جویی هایی که داریم منابعی پایدار اختصاص داده شود.

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید اذعان داشت: این طرح با بازدید و نظارت از سوی سازمان بهداشت جهانی در سه نوبت مورد تقدیر قرار گرفت.

ساعت : 17:8 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :310