با حضور وزیر بهداشت:

بیمارستان آیت اله یثربی (ره) کاشان افتتاح شد

با حضور دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی آیت اله یثربی (ره) امروز پنج شنبه مورخ 16/10/95 در کاشان افتتاح شد.

به گزارش وب دا، این بیمارستان با مساحتی بیش از 13 هزار متر مربع و با زیربنای حدود 11 هزار و 400 متر مربع در اراضی دانشگاه علوم پزشکی کاشان توسط موسسه عمران کاشان با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان احداث و توسط موسسه محب سلامت کاشان با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان تجهیز شد.

این گزارش حاکیست، موسسه محب سلامت از موسسات وابسته به هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.

بر پایه این گزارش، بخش های این بیمارستان شامل بخش های درمانی، پاراکلینیکی و درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی است که بخش های درمانی شامل آنکولوژی (رادیوتراپی، براکی تراپی و شیمی درمانی)، همو دیالیز، اورژانس، مراقبت های ویژه، بستری مردان و زنان و اتاق عمل می باشد.

شایان ذکر است، بخش های پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه، سنگ شکن، تصویر برداری و داروخانه و سایر بخش های بیمارستانی است. همچنین این بیمارستان دارای 11 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی شامل داخلی، ریه، قلب، جراحی های چشم، زنان، ارولوژی، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، کلیه، پلاستیک و عمومی است.

ساعت : 10:33 -  روز  : پنج شنبه  - 16 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :915