شارژ کارت های تغذیه به صورت اینترنتی امکان پذیر شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از آغاز شارژ الکترونیکی کارت اتوماسیون تغذیه به صورت اینترنتی خبر داد.

خانم دکتر مازوچی با بیان اینکه انتقال وجه از حساب عابر بانک دانشجویان و کارکنان به کارت اتوماسیون تغذیه آنها ازطریق پورتال بانک ملت امکان‌پذیر شده است، اظهار داشت: در راستای تکریم ارباب رجوع و به منظور تسریع در خدمات حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی سیستم شارژ اینترنتی اتوماسیون تغذیه از روز دوشنبه یازدهم مهرماه با پیگیری های چند ماهه اداره تغذیه و مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه فعال گردید.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: با استفاده از خدمات جدید سیستم اتوماسیون تغذیه دانشگاه، استفاده کنندگان از این سرویس با ورود به وب سایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مراجعه به لینک افزایش اعتبار در صفحه رزرو اینترنتی غذا، پس از تعیین مبلغ مورد نظر ، از طریق فرم تقاضای انتقال وجه بانک ملت نسبت به شارژ یا افزایش اعتبار کارت خود اقدام می کنند.

وی تصریح کرد: هم اکنون با استفاده از این سیستم، دانشجویان و کارکنان می‌توانند برای افزایش اعتبار کارت تغذیه خود تا هر میزان مبلغی که نیاز باشد از حساب بانکی به کارت تغذیه خود منتقل کنند.

دکتر مازوچی افزود: به منظور رفاه بیشتر دانشجویان و کارکنان و با وجود فعال شدن شارژ کارتهای تغذیه به صورت اینترنتی؛ امکان افزایش اعتبار و پاسخگویی حضوری با مراجعه به واحد اتوماسیون تغذیه دانشگاه همچنان فراهم می باشد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه افزود: دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال و یا مشکل در رابطه با رزرو و شارژ اینترنتی غذا می توانند همه روزه از ساعات 11 الی 14 به واحد اتوماسیون تغذیه واقع در آشپزخانه مرکزی دانشگاه مراجعه کنند یا با شماره تلفن داخلی 508 تماس حاصل نمایند.

ساعت : 12:11 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1520