دیدار رئیس دانشگاه با اعضای هیات مدیره انجمن داروسازان کاشان

رئیس دانشگاه با اعضای هیات مدیره انجمن داروسازان کاشان در دفتر ریاست دیدار کرد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه اظهار داشت: انجمن داروسازان باید در جهت افزایش اعتبار داروسازان و داروخانه ها در میان جامعه تلاش کند.

دکتر اعرابی، همچنین از انتخاب اعضای جدید و جوان هیات مدیره ابراز خرسندی کرد و برای آنان آرزوی موفقیت به عنوان امانتدار داروسازان نمود.

وی، در خصوص واگذاری خدمات دارویی کلینیک های ویژه شهر کاشان بهNGO های محلی ابراز رضایت کرد و تنها دغدغه دانشگاه را تامین منافع مردم و رضایت آنها علی الخصوص در زمینه تامین نیاز های بیماران خاص عنوان کرد.

این گزارش حاکیست: افزایش داروخانه های کلینیک های ویژه و تامین اجتماعی، افزایش همکاری دانشگاه با انجمن ها در جهت اجرای برنامه های آموزشی به صورت مشارکت جهت بهبود کیفیت برنامه ها، استفاده از اساتید برجسته و ایجاد انگیزه برای انجمن ها و طرح در جلسات مشترک با معاونت ها و هیئت امنا، رسیدگی به تخلفات برخی پزشکان و داروخانه ها و ... از دیگر موضوعات مطروحه در این جلسه بود.

ساعت : 13:45 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :480