دکتر اعرابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش

رییس دانشگاه در پیامی هفته پژوهش (20-26 آذرماه) را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر اعرابی به شرح ذیل است:

پژوهش فعالیتی منسجم برای رسیدن به شناختی روشن است. پژوهش راهی برای گسترش مرزهای علم و دانش و گشودن افق های درخشان است.

به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، تجاری‌سازی علم و تولید ثروت از یافته‌های علمی و رفع نیاز جامعه از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبدیل فکر و اندیشه به محصولات تجاری از تکالیف مهم پژوهشگران و سازمان‌های وابسته به پژوهش و فناوری محسوب می گردد و بر این اساس هرگونه توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی، بدون پرداختن به امر پژوهش، با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود.

این دانشگاه با به کارگیری تمامی ظرفیت ها و با تکیه بر دانش و توان علمی خود شعار هفته پژوهش را سرلوحه فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی خود قرار داده و ضمن پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و استفاده از اعضای هیات علمی، محققین، پژوهشگران و دانشجویان خود در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان که زمینه ساز تحقق اهداف شعار "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" می باشد گام بر می دارد.

به مناسبت قرارگرفتن در هفته پژوهش و فن‌آوری که امسال با شعار "پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی؛ فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی" مزین گردیده است، فرصت را غنیمت می‌شمارم تا ضمن عرض تبریک این مناسبت مهم به همه همکاران پژوهشگر و فن‌آوران حوزه دانشگاه، بار دیگر بر ضرورت تلاش مجدانه همگی عزیزان به منظور ترویج و توسعه پژوهش و فن‌آوری در دانشگاه که تضمین‌گر و پیش‌نیاز عمل به رسالت ارتقای سلامت جامعه و شهروندان عزیز و توسعه مرزهای علم و دانش می‌باشد، تاکید بنمایم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رییس دانشگاه

ساعت : 14:1 -  روز  : شنبه  - 20 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1770